• Facebook - Grå Circle
  • Twitter - Grå Circle
  • Instagram - Grå Circle

OM

Lottie Stjernqvist

 

KREATIVITET-  är för mig att uttrycka sanningen om vem jag är, att vara medveten om hela mig och uttrycka det. När jag gick i konstskolan var det KÄRLEK, jag hittade mig själv och ett sätt att använda mitt Kreativa Flow.

 

Idag har jag glädjen att ha två Ateljér där jag skapar både stort och smått, där försvinner både tid och rum  och det händer ALLTID spännande saker. 

Som konstnär har jag hängt ut både på konsthall och privata gallerier och var b.la med att starta upp Konst Liv Sjuhärad, en förening för aktiva konstnärer inom Sjuhärad med årlig konstrunda.

 

Idag hjälper jag även andra att kliva in i sitt KREATiVA FLOW 

Efter många år av eget skapande, undervisning och utbildning av lärare vet jag att kreativt flow är ett naturligt tillstånd som alla har. Det ligger där och tåligt väntar.

Idag driver jag även KONSTNÄR på 30 dagar som är en konstnärs gemenskap och utbildning. Kursen Under 30 dagar får du min guidning i form av text, övningar och videos för att hitta inspiration, självförtroende, vägledning hur du ska nå ut och allt annat som du behöver veta för att lyckas som konstnär. Medlemsgruppen är för konstnärer som vill stanna i Flow, hitta inspiration och ha mig som mentor att bolla med.Du hittar grupperna på FB

Jag lever efter mottot 

"Go with the Flow" - Det blir ALLTID bättre än jag tänkt mig.